Početna - IZDVOJENO - Na Istarskom ipsilonu poginuli Matuljac i Riječanin

Na Istarskom ipsilonu poginuli Matuljac i Riječanin

U stravičnoj prometnoj nesreći što se dvadesetak minuta iza ponoći dogodila na Istarskom ipsilonu živote su izgubili 31-godišnjak iz Matulja i njegov kolega, 31-godišnji Riječanin. Obojica su bili djelatnici zaštitarske tvrtke Securitas iz koje izražavaju duboku sućut obiteljima poginulih.
Policijskim očevidom na mjestu stradavanja koji je potrajao do ranih jutarnjih sati utvrđeno je da se tragedija dogodila kada je 31-godišnjak, koji nije koristio sigurnosni pojas, upravljao vozilom Fiat Doblo, daruvarske registarske oznake, iz smjera čvora Ivoli u smjeru čvora Rogovići. Vozač je iz neutvrđenih razloga odjedanput skrenuo udesno van kolnika gdje je najprije udario u smjerokazni stupić, a zatim i u zaštitnu ogradu.
Udarac je bio toliko jak da se Fiat Doblo prevrnuo te potom udario u ogradu za zaštitu od buke. Nažalost, u vozilu koje je smrskano gotovo do neprepoznatljivosti, vozač i suvozač nisu imali nikakve šanse te su preminuli na mjestu.
Nadležno državno odvjetništvo koje je rukovodilo očevidom naložilo je obdukciju nad tijelima stradalnika. Za vrijeme trajanja očevida promet na dionici autoceste od čvora Ivoli do čvora Rogovići bio je u prekidu do 6 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...