Početna - IZDVOJENO - Na plaži Slatina u planu teretana na otvorenom

Na plaži Slatina u planu teretana na otvorenom

Teretane na otvorenom posljednjih godina sve su veći mamac za rekreativne vježbače diljem Hrvatske, naročito u obalnim gradovima, a uskoro bi takvo nešto trebalo biti napravljeno i u Opatiji.

Na inicijativu poznatog kondicijskog trenera Marija Mlinarića, koji je i sam posljednjih godina stanovnik Opatije, na “pješčanom otoku” plaže Slatina ispod hotela Palace trebao bi u dogledno vrijeme biti postavljen veći broj raznih sprava za vježbanje.

“Prihvatio sam njegovu ideju, treba samo osigurati financijska sredstva i na plažu bismo postavili sprave na otvorenom. Opatija je zdravi grad, grad sportaša i tu ideju ćemo realizirati”, otkrio je opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić gostujući u emisiji Đir koju vodi Davor Jurkotić.

U emisiji je otvoreno i pitanje kompletnog uređenja plaže Slatina, koja već dugi niz godina nije na razini kakvu Opatija zaslužuje. “Slatina je zadnji projekt koji nismo uspjeli napraviti, ali tu je niz okolnosti. Bio je problem pomorskog dobra, pa koncesije i vlasništva. Plažom je upravljao Agrokor. Puno je problema koje do danas nismo uspjeli riješiti i to je postupak koji traje. Radimo i nadam se da ćemo do kraja mog trećeg mandata konačno Slatinu moći urediti. To je najveći projekt, ali i najteži”, istaknuo je Dujmić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lovran prikupljanjem pismenih ponuda

Natječaj za prodaju nekretnina možete pogledati OVDJE.