Početna - IZDVOJENO - Na Tomaševcu uručena priznanja prvoj grupi malih plivača

Na Tomaševcu uručena priznanja prvoj grupi malih plivača

Jučer su na opatijskoj plaži Tomaševac uručena priznanja prvoj grupi malih plivača koji su pohađali školu plivanja, a koja ima tradiciju dužu od 15 godina i kroz koju je prošlo blizu 1 000 djece iz Opatije, Rijeke, Viškova te područja cijele Liburnije

KŠR Gorovo u suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Opatija i ove godine organizira “Školu plivanja za predškolski i mlađi školski uzrast” kroz koju djeca, pod stručnim vođenjem, na dječjoj plaži Tomaševac uče plivati usput uživajući u zabavi i zanimljivim igrama. Škola se organizira u grupama te je tako jučer svečano obilježen završetak škole za prvu ovogodišnju grupu koju su činila djeca iz Opatije i Viškova, a ovih dana započinje i rad druge grupe. Veseli i zadovoljni mališani dobili su priznanja u maloj svečanosti na kojoj nije nedostajalo smijeha i dobrog raspoloženja. Ono što svakako valja napomenuti da se ove godine po prvi put održava i škola plivanja te sportsko – rekreativni program i za osobe s invaliditetom koje dvaput tjedno imaju svoj dan na plaži.

Uz sve navedeno, KŠR Gorovo, pod pokroviteljstvom Grada Opatije, nastavlja tradiciju održavanja  sportsko – rekreativnog programa na plaži Tomaševac te se tako svi zainteresirani mogu uključiti u aktivnosti koje održavaju ujutro od 9 – 11, te poslije podne od 16 – 18 sati. Tradicija traje već dugi niz godina, a dobrodošli su svi.

Kontakt: Dalibor Korenić, KŠR Gorovo, 091/ 42 00 650

Photo: KŠR Gorovo

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...