Početna - IZDVOJENO - Na tržište dolazi alkohol u prahu

Na tržište dolazi alkohol u prahu

Izumitelj Mark Phillips osmislio je proizvod koji bi mogao revolucionirati ispijanje alkohola – alkohol u prahu. Za njegovo konzumiranje potrebno je samo dodati vodu, juice ili neko drugo piće.

Alkoholni prah trenutačno je dostupan u okusima ruma, votke, koktela cosmopolitana, mojita i margarite.

Vijest o otkriću alkohola u prahu pokrenula je mnoge rasprave vezane uz opasnosti od ovog proizvoda. Između ostaloga, masovno korištenje ovog proizvoda olakšalo bi ilegalnu proizvodnju i distribuciju alkohola i znatno otežalo kontrolu tržišta alkoholnih pića.

Postavlja se i pitanje kontrole konzumacije budući da će se Palcohol lako moći unositi na mjesta na kojima konzumiranje alkohola nije dopušteno.

Također, postoji opasnost od ‘ušmrkavanja’ praha, ali kompanija upozorava potrošače da to ne rade, jer bi za postizanje ‘učinka alkoholiziranosti’ trebalo ‘ušmrkati’ više od pola čaše praha.

Mark Phillips pozvao je investitore zainteresirane za projekt, ali zanimaju ga samo ‘krupne ribe’. Ako imate 100 milijuna dolara ili više za ulaganje, rado će s vama porazgovarati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...