Početna - IZDVOJENO - Nagrađeni uspješni opatijski sportaši u prvoj polovici 2018. godine

Nagrađeni uspješni opatijski sportaši u prvoj polovici 2018. godine

Gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić i predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Fernando Kirigin održali su u uredu gradonačelnika svečani prijem za opatijske sportaše koji su u prvoj polovici 2018. godine ostvarili vrhunske sportske rezultate.

Uspješnim sportašima uručena su priznanja i novčane nagrade.

– Ovo je prilika da se na simboličan način odužimo sportašima koji promoviranju naš grad u zemlji, Europi i svijetu te im zaželimo da budu još uspješniji i ostvare još bolje rezultate, kazao je predsjednik SSGO-a Fernando Kirigin.

Gradonačelnik Ivo Dujmić kazao je da je ponosan na vrhunske sportaše koje ima Opatija te da prilikom posjeta inozemnih delegacija uvijek ističe njihove uspjehe kojima pronose ime Opatije u zemlji i inozemstvu.

– Danas u Opatiji imamo krasnu sportsku dvoranu i imate odlične uvjete za treninge. Hvala vam što promovirate naš grad na natjecanjima na kojim sudjelujete i pronosite ime Opatije diljem naše zemlje i svijeta.

Priznanja i simbolične nagrade primili su:

Dora Biondić iz Teniskog kluba Opatija za osvojeno 1. mjesto na dvoranskom PH u parovima za dječake i djevojčice do 12 godina, Emanuel Ivkić iz Teniskog kluba Opatija za osvojeno 1. mjesto na PH u parovima za dječake i djevojčice do 12 godina, Anton Šarunić iz Teniskog kluba Opatija za osvojeno 1. mjesto na PH u parovima za dječake i djevojčice do 16 godina, Natali Voskion  iz Streljačkog kluba DVD-a Opatija za osvojeno 1. mjesto na ekipnom državnom prvenstvu u nacionalnom programu SZP u kategoriji juniorki, Iva Kukuruzović iz Streljačkog kluba DVD-a Opatija za osvojeno 1. mjesto pojedinačno na PH u nacionalnom programu SZP u kategoriji juniorki, Pamela Gubo Samarđić i Raisa Gojak iz Streljačkog kluba DVD-a Opatija za osvojeno 1. mjesto na ekipnom državnom prvenstvu u nacionalnom programu SZP u kategoriji seniorki i Matea Kršanac iz Streljačkog kluba DVD-a Opatija za osvojeno 1. mjesto na pojedinačnom državnom prvenstvu u nacionalnom programu SZP u kategoriji seniorki, a priznanje je dobila i članica ekipe Streljačkog kluba DVD-a Opatija Suzana Lunder. U ime odsutnog Kristiana Kolaja iz Kickboxing kluba Opatija Fight Club priznanje i nagradu za osvojeno 1. mjesto na PH u kategoriji seniora -57kg kick light primila je majka, dok će Alenu Šebelji iz Stolnoteniskog kluba Opatija 08 koji se nalazi na sportskim pripremama priznanje i nagrada za osvojeno 1. mjesto na PH u parovima u kategoriji mlađi kadeti biti uručeni naknadno.

Posebno priznanje primio je mladi Opatijac David Čustić, koji je član KPA Kostrena i novi svjetski rekorder i prvak u disciplini dinamika Bifin ronjenje na dah s rezultatom od 258 metara. David je sudjelovao na 10. svjetskom prvenstvu u ronjenju na dah u bazenima u Lignanu gdje je uz svjetsku zlatnu medalju osvojio i srebrnu medalju u disciplini dinamika bez peraja te je, iako je član kluba koji djeluje izvan Opatije, zaslužio priznanje za postignute iznimne sportske rezultate i promicanje ugleda Grada Opatije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...