Početna - IZDVOJENO - Najava – Opatijski dječji dan

Najava – Opatijski dječji dan

Petak, 4. svibnja 2018. godine, donosi pregršt događanja tijekom cijelog dana pod motom „s djecom i za djecu“.

Opatijski dječji dan se već trinaest godina zaredom održava u Opatiji – Gradu prijatelju djece u organizaciji Koordinacijskog odbora akcije „Gradovi i općine prijatelji djece“ i donosi pregršt događanja tijekom cijelog dana pod motom „s djecom i za djecu“.

Tema ovogodišnjeg Opatijskog dječjeg dana je sport i zdrav način života.

Program će se odvijati na nekoliko lokacija – PŠ Ičići, školsko igralište OŠ „Rikard Katalinić Jeretov“ Opatija, Maloj dvorani Sportske dvorane Marino Cvetković i Dječji vrtić Opatija.

Dječji dan započet će u Područnoj školi Ičići u 9:50 sati vježbama za učenike iz Ičića i Veprinca, a pod vodstvom stručnih trenera KŠR Gorovo. Manifestaciju će službeno otvoriti gradonačelnik Ivo Dujmić i dječja gradonačelnica Petra Deranja na školskom igralištu opatijske osnovne škole u 11:40 sati, a slijedi sportski program pod nazivom „Trenirajmo kao pravi sportaši – Dynamic fitness team“ te promocija zdravlja i zdrave hrane uz pripremu zdravih napitaka u kojem će sudjelovati  KŠR Gorovo, Gradsko društvo Crvenog križa Opatija, Dom zdravlja PGŽ te učenici i nastavnici osnovne škole.
U 12:30 sati u Maloj dvorani Sportske dvorane Marino Cvetković Društvo „Naša djeca“ Opatija organizirat će raspravu na temu “Trebamo li donositi odluke svi, što misliš ti?” za više razrede osnovne škole.
Poslijepodnevni program odvijat će se u dvorištu Dječjeg vrtića Opatija, u sklopu kojeg će se održati radionica „Povrće je moćno, a voće sočno…za zdravlje to nam je odlično“, likovne radionice, sportske igre, zabavni program uz DJ Miru te mađioničarska predstava Andreja The Illusionista.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

117 stipendista Grada Opatije u tekućoj školskoj/akademskoj godini

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista. Temeljem pristiglih prijava odobreno je 45 učeničkih stipendija, 61 studentska stipendija, ...