Početna - IZDVOJENO - Najava projekta “Go, go, NGO!”
opatija
web

Najava projekta “Go, go, NGO!”

Od 13. do 16. kolovoza u Opatiji će se provoditi jedna od 6 aktivnosti projekta “Go, go, NGO!” koji se sufinancira sredstvima Europske komisije preko programa Eramus+ čiji nositelj je Kulturno umjetničko društvo Belec iz Belca, a sudjeluju i Grad Opatija, Savjet mladih Grada Opatije i Folklorni ansambl Zora.

Projekt će spojiti kulturne udruge i mlade iz Opatije i Hrvatskog zagorja (Belca, Lobora, Mača, Konjščine i Zlatar Bistrice). Teme projekta vezane su uz strukturirani dijalog, savjete mladih, djelovanje u kulturnim udrugama i podršku udrugama od strane jedinica lokalnih samouprava. Na projektu sudjeluju mladi sudionici i predsjednici kulturnih udruga te donositelji odluka (čelnici sudjelujućih jedinica lokalnih samouprava ili njihovi zamjenici).

Otvorenje aktivnosti je u četvrtak 13. kolovoza u 11.00 sati u sali Margherita u hotelu Opatija gdje će se odvijati aktivnosti i idućih dana.

Prvog dana projekta, 13. kolovoza, planira se i nastup kulturnih udruga koje sudjeluju na projektu na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji s planiranim početkom u 20.30 sati. Nastupit će sekcije KUD-a Belec, KUD-a Lobor, KUD-a Konjščina (ženski vokalni sastav Kušlec) te domaćina FA Zora.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...