Početna - IZDVOJENO - Najavljen prvi vikend “Jeseni u Lovranu” – ove godine bez klasične marunade!

Najavljen prvi vikend “Jeseni u Lovranu” – ove godine bez klasične marunade!

Nadaleko poznata lovranska fešta „Marunada“ se ni ove godine neće održati u svom tradicionalnom obliku, s obzirom da održavanje manifestacije takvog karaktera ne bi bilo u skladu sa propisanim epidemiološkim mjerama.

Ipak, u čast jeseni i lovranskom marunu, tradicionalno će se održati sva sportska događanja koja su i inače činila bitan dio manifestacije Marunada. U periodu od 09. do 24. listopada posjetitelji Lovrana, kao i mještani, moći će uživati u gastro ponudi ugostiteljskih objekata u Lovranu koji će u svoju ponudu uvrstiti i jela od maruna te nadaleko poznate kolače od maruna.

Tijekom vikenda 09. i 10. rujna gastro ponudu upotpunit će i nastupi lokalnih izvođača na više lokacija u centru Lovrana, dok će se na Trgu Slobode moći kupiti pečeni lovranski maruni. Subotu 09.10. tradicionalno će se održati susret oldtimera na lovranskom mulu, koji će ujedno označiti i početak programa “Jeseni u Lovranu”.

Izvor: Grad Lovran

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...