Početna - IZDVOJENO - Najavljeno “Ljeto na Gradini”: gotovo dvjesto izvođača u 18 programa
naslovna

Najavljeno “Ljeto na Gradini”: gotovo dvjesto izvođača u 18 programa

Ovoga „Ljeta na Gradini”, što će trajati dva mjeseca, na Trsatu će nastupiti glumci, glazbenici, umjetnici i performeri – 171 izvođač tijekom 18 kulturnih i zabavnih programa – najavio je Vedran Babić, organizator programa.

Jedanaesto izdanje “Ljeta na Gradini” otvara se 2. srpnja svjetlošću “2000 svijeća” – najposjećenijim programom u protekle dvije sezone. Bit će postavljene instalacije sa svijećama, viseće i svijeće na štapovima, uz ambijentalnu glazbu i performere, a posjetitelji će moći, osim na Gradini, u svjetlosti svijeća uživati i u parku ispred nje.

Nakon toga, sve do 3. rujna, slijede glazbeno plesni performans “Šapat vječnosti”, modna revija, koncert Mirjane Bobuš, svjetlosni spektakl “Light Transformation Gradina” uz DJ-eve. Bit će i koncertMarka Škugora, party za natjecatelje Europskih sveučilišnih igara, zatim predstave “Ritina škola” sNatašom Janjić i Markom Torjancem, “Đurologija” Branka Đurića – Đure te “CABAres CABArei”Zijaha Sokolovića.

Nastupit će i 11 kubanskih glazbenika, članova “Habana Socila Cluba”, zatim Riccardo Staraj i Blues band s gostima, a predstavit će se i Gong caravan – 30 svirača gonga iz raznih krajeva svijeta, pod vodstvom Dona Conreaua, poznatog pionira na području terapije zvukom.

Bit će i gastronomskih delicija tijekom manifestacije “Taste&Music” prije koncerta Gorana Karana, a “Ljeto na Gradini” završava 3. rujna  nastupom mađioničara i iluzionista Andreja Škedela u “Mystic showu”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lovran prikupljanjem pismenih ponuda

Natječaj za prodaju nekretnina možete pogledati OVDJE.