Početna - IZDVOJENO - Najbolji posao u Hrvatskoj

Najbolji posao u Hrvatskoj

Ljudima koji su se mogli samo slikati sa svojom plaćom nudi se plaća za koju se moraju samo – slikati! Minimalno 1000 eura liježe im na račun svaki mjesec dok oni- leže na plaži!

Zrće, poznata hrvatska plaža na otoku Pagu živi svoj život ljeti na razini Ibize zahvaljujući dobro osmišljenim brendovima, marketingu i odličnim festivalima. Stručni marketinški tim došao je do odgovora na to kako privući goste na plažu Zrće. Zahvaljujući rastućem trendu društvenih mreža i storyja koji su u ovo doba važniji nego običan tiskani letak ili reklama na radiju nude posao snova za svakog mladog Hrvata.

Od budućeg zaposlenika koncesionar na plaži Zrće očekuje da snima i kreira sadržaj za društvene mreže izravno s plaže. Samim time on ili ona mora biti aktivan na društvenim mrežama, ali i surađivati s timom profesionalaca zaduženih za komunikacijsku strategiju na Zrću. Također, mora pokrivati sve festivale, koncerte i druge događaje i aktivnosti na plaži, izvrsno govoriti engleski i hrvatski te biti spreman na fleksibilno radno vrijeme. Odabrani kandidat isprva bi dobio ugovor na tri mjeseca, a ako se iskaže tijekom tog perioda, postoji mogućnost i stalnog zaposlenja.

Više informacija o ovom zanimljivom poslu možete saznati na http://zavrnirukave.com/

Slikovni rezultat za zrće dancers
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

NOVI iPHONE BEZ SLUŠALICA I ADAPTERA ZA PUNJENJE

Sve su glasnija nagađanja da se Apple sprema povući potez koji se vjerojatno neće svidjeti njihovim kupcima Naime, u Apple-u ...