Početna - IZDVOJENO - Najveća trgovina sportske opreme u Hrvatskoj otvara svoja vrata i u Rijeci
Prvi Decathlon

Najveća trgovina sportske opreme u Hrvatskoj otvara svoja vrata i u Rijeci

Prva Decathlon trgovina u Rijeci otvara se na površini jednakoj veličini trinaest teniskih igrališta te nudi vrhunsku sportsku opremu za više od 70 sportova – Prednost Decathlona suvlastiti proizvodi pod nazivom Passion brendovi, nastali kao rezultat intenzivnog istraživanja i razvoja sportske opreme

Rijeka, 31. srpnja 2015.– Decathlon, najveća trgovina sportske opreme u zemlji, otvorit će svojudrugu trgovinu u Hrvatskoj na Škurinjamau Rijeci.  U povodu otvorenja drugog hrvatskog Decathlonaodržano je događanje za novinarena kojemu su se predstavnici medijaimali priliku upoznati s prednostima vrhunske sportske opreme za više od 70 sportovapod jednim krovom. Prisutni novinari prvi su imali priliku prošetati drugom hrvatskom  trgovinom jednog od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme, koja se prostire na više od 2500 m2 što je jednako veličini trinaest teniskih igrališta.

Ovomprilikom predstavnici Decathlona u Hrvatskoj, voditeljica trgovineDanijela Culjak icountry manager Michel Kapplerupoznali su novinare s inovativnim sportskim proizvodima razvijenima i proizvedenima u Decathlonovim istraživačkim centrima. Nakon ekskluzivnog ulaska novinara u prvi riječki Decathlon, njima su se pridružili ostali uzvanici i partneri kao i mnoge javne osobe kao što su zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović, plivač Dominik Straga, bivši rukometaš Mirza Džomba i riječki voditelj Neno Pavinčić.

Tada je najavljeno iveliko otvorenje za javnost 1. kolovoza,u povodu čega je Michel Kappler izjavio:„Iznimno mi je zadovoljstvo najaviti skoro otvorenje prvog Decathlona u Rijeci. Vjerujemo da ćemo svojom širokom ponudom vrhunske sportske opreme zadovoljiti sve rekreativce, profesionalce i obitelji koje se bave sportom kako bi užitak i dobrobiti bavljenja sportom bili dostupni svima. Upravo je to glavna strategija naše kompanije kojom želimo poticati  ljubav prema sportu, nudeći opremu za sve sportove pod jednim krovom po prihvatljivim cijenama“.

Na subotnjem otvorenju posjetioci ćeimati priliku okušati se u raznim atraktivnim sportovima, kao što su sportsko penjanje, nogomet, rolanje, joga, biciklizam, boks i streljaštvo te tako osvojiti i brojne popuste.Zato Decathlon Hrvatska poziva sve rekreativce, profesionalce i obitelji koje se bave sportom da se pridruže otvorenju i zabavnom sportskom vikendu te da se među prvima uvjere da je sport zaista dostupan svima.

Decathlonova prednost – istraživanje i razvoj vlastitih brendova

Ono po čemu se Decathlon razlikuje, odnosno po čemu je jedinstven na tržištu lanaca i trgovina sportske opreme jest činjenica da, uz vrhunske brendove sportske opreme, nudi i proizvode dvadeset vlastitih Passion brendova koje je u cijelosti razvila sama kompanija. Mnogim je proizvodima Passion brendova zajedničko to da su razvijeniu istraživačkim centrima kompanije primjenom najnovijih tehnologija izrade sportske opreme.

Tako je prošle godine iz Decathlona izišlo 2800 novih proizvoda Passion brendova, a patentirana su čak 23. Rezultat je to intenzivnog istraživanja i razvoja proizvoda (research and development, R&D) na kojemu radi 50 znanstvenika i 530 inženjera zaposlenih u ukupno 11 Decathlonovih centara za istraživanje i razvoj.Različita sportska oprema koju nudi pojedini Passion brend, uz neupitnu kvalitetu, cjenovno je prihvatljiva te namijenjena rekreativcima, profesionalnim sportašima i cijeloj obitelji.

Osim širokog raspona opreme za sve sportove kao što su planinski i vodeni sportovi, plivanje, trčanje, nautika, fitness i gimnastika, timski sportovi, biciklizam, ribolov, hodanje i mnogi drugi, Decathlon u Rijeci nudit će i mnoge usluge koje će kupcima olakšati odabir i kupnju.Najvažnije sumogućnost testiranja proizvoda prije kupnje u trgovini, usluga servisa proizvoda te program vjernosti za potrošače.

 

www.facebook.com/decathlonhrvatska

www.decathlon.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...