Početna - IZDVOJENO - Nakon izazivanja nesreće na Srdočima odbio alkotest te vrijeđao policijske službenike
ilustracija

Nakon izazivanja nesreće na Srdočima odbio alkotest te vrijeđao policijske službenike

Prilikom očevida ometao je postupanje policijskih službenika, vrijeđao ih i omalovažavao te odbio alkotestiranje.

Policija je evidentirala nesreću koju je u naselju Srdoči izazvao 59-godišnji vozač osobnog vozila. On je upravljajući vozilom marke BMW ulicom Miroslava Krleže,  24.01.2018. u ranim jutarnjim satima, izazvao lakšu nesreću.

Prilikom očevida ometao je postupanje policijskih službenika, vrijeđao ih i omalovažavao te odbio alkotestiranje. Budući da je pokušao nastaviti vožnju unatoč isključenju iz prometa, priveden je u službene policijske prostorije.

Inače, na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske 23.01.2018. se dogodilo i devet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena. U cilju smanjenja broja nesreća te veće sigurnosti u prometu, pozivamo vozače i ostale sudionike u prometu na veći oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...