Početna - IZDVOJENO - Nakon vruće i sparne srijede dolazi nevrijeme
nevrijeme
web

Nakon vruće i sparne srijede dolazi nevrijeme

Još je jedna vruća i sparna noć iza nas, a slijedi nam još topliji dan. Split i Dubrovnik su se, prema mjerenjima DHMZ-a, već u 6 sati ujutro probudili na 26 stupnjeva Celzija.

U Rijeci i Bednji izmjereno je dva stupnja manje, a tek poneki grad u Hrvatskoj spavao je na temperaturi ispod 20 stupnjeva Celzija.

Nadolazeću noć očekuje se olakšanje nakon što bi poslijepodne i navečer naoblačenje s grmljavinom i pljuskovima prvo trebalo zahvatiti unutrašnjost zemlje, a zatim se proširiti i na sjeverni Jadran. Lokalno su moguća jača grmljavinska nevremena, posebno u sjeverozapadnim predjelima.

Zbog promjene vremena Meteoalarm izdao je crveno upozorenje za veliku većinu zemlje, posebno zbog mogućih grmljavinskih nevremena na području Zagreba, Rijeke, Karlovca i Gospića.

Do osvježenja, srijeda će biti “paklena”. Veći dio dana bit će vruće s temperaturama od 33 do 38 stupnjeva Celzija. U gorju će temperature biti koji stupanj niže.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Projekt Tošina- rekreacijska zona i urbani vrtovi

Tim arhitekata Kvarnerske inicijative donose vam projekt Tošina – rekreacijska zona i urbani vrtovi uz suradnju sa idejnim začetnikom Adrianom ...