Početna - IZDVOJENO - Naoružani muškarac oteo susjedu
Foto:tportal/hina

Naoružani muškarac oteo susjedu

Nesvakidašnja akcija je trenutno na snazi u Đurđevcu, naime  još uvijek traje potraga za  Zdravkom Kenđelićem  (46)  koji je u ponedjeljak poslijepodne oteo  Anu Patačko svoju  tridesetdevetogodišnju susjedu. Policija iz Đurđevca , pojačana snagama  interventne policije iz Zagreba ga je tražila cijelu noć.

U trenutku kada se razdanilo potragu je nadopunio policijski helikopter koji  nadlijeće Đurđevac i širu okolicu, kao i  interventni  policajaci  iz Varaždina, Križevaca i Bjelovara.

Otmica kao na televiziji 

Neslužbena saznanja su da je  Kenđelić je u ponedjeljak ukrao sapun u trgovačkom centru nakon čega se potukao sa zaštitarima koji su ga uhvatili u krađi. Nakon dolaska policije na koju je zapucao, počeo je bježati. Naišao je na bračni par Patačko koji je bio u Peugeotu. Muškarca je izbacio iz automobila, a ženu oteo i s njom u autu pobjegao.

Opasan susjed

Zdravko Kenđelić  nije bez grijeha u dosadašnjem životu.U Njemačkoj je odslužio 14 godina zatvora zbog ubojstva, nakon čega su ga, prije pet godina, njemačke vlasti deportirale u Hrvatsku.

Muškarac je na svom Facebook profilu u ponedjeljak napisao: “Rat je počeo”.

Policija moli pomoć građana

Đurđevačka policija moli pomoć građana u hvatanju Kenđelića. traži se osobni automobil Peugeot 407, zlatne boje, registarskih oznaka KC 440-EZ. Ako netko ima bilo kakva saznanja o kretanju bjegunca i vozila da dojavi Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, odnosno Policijskoj postaji Đurđevac na broj 192 ili 048/656-739.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...