Početna - IZDVOJENO - Naplata parkinga vikendom u Opatiji
Parking Opatija
arhiva

Naplata parkinga vikendom u Opatiji

Prije nekoliko dana, točnije 02. prosinca, u jednom članku na našem portalu obavijestili smo cijenjeno čitateljstvo kako će od 01. prosinca ove godine pa do konca veljače iduće godine parking na javnim površinama u Opatiji vikendom biti besplatan.

Međutim, očigledno je da je ta informacija bila netočna, budući da nam se jučer javio jedan ogorčeni čitatelj koji je protekloga vikenda, točnije u subotu, 07. prosinca, bio parkiran na jednoj od tih javnih površina, a kao poklon za Sv. Nikolu dočekala ga je kazna od strane Liburnija parkinga u iznosu od 140,00 kuna. Nije samo dočekala dotičnog gospodina, već i sve one koji su bili parkirani na potezu od Hotela Palace pa do Ville Ermitaž te u Rakovčevoj ulici.
Izvjesno je da su lokalni portali i radio – postaje, mediji općenito, proširili dezinformaciju i doveli građane u zabludu.

O čemu je riječ?

Informacija koja se nalazila na službenim stranicama Grada Opatije – da će parking na javnim površinama u Opatiji vikendom biti besplatan je točna, no nije točna informacija da će parking biti besplatan na SVIM javnim površinama. Iz razgovora s djelatnicima Liburnija parkinga doznali smo da će se, unatoč informacijama koje stoje na raznim portalima, parking naplaćivati i vikendom na potezu od hotela Palace do Ville Ermitaž te u Rakovčevoj ulici.

Dakle, do konca veljače parking će vikendom na javnim površinama biti besplatan osim u garažama te na potezu od hotela Palace do Ville Ermitaž i u Rakovčevoj ulici.

Ovim putem redakcija portala www.liburnija.com želi se ispričati svojim čitateljima zbog nepotpunih informacija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...