Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Nastavljamo razgovarati – potrebno je što prije naći rješenje zbog teškog stanja u gospodarstvu
karamarko esplanada

Karamarko: Nastavljamo razgovarati – potrebno je što prije naći rješenje zbog teškog stanja u gospodarstvu

Predsjednik Tomislav Karamarko u ponedjeljak je ispred Hotela Esplanade – nakon zajedničkog sastanka Domoljubne koalicije, Mosta i SDP-ove koalicije – odgovarao na pitanja brojnih okupljenih novinara.

O RAZGOVORIMA

Razgovarat ćemo s Mostom i dalje – moramo izaći iz ovog problema. Gospodarstvo pati i trpi – ljudi su bez posla. Potrebno je što prije stvoriti saborsku većinu – koja može dalje raditi što treba. Most se trudi stvoriti nešto što je u ovoj situaciji nemoguće, već sam govorio o drvenom željezu. Neka nas uvjere da je to jako dobro i da će funkcionirati. Ali razgovaramo, nemamo pravo na luksuz nerazgovora i nekomunikacije.

O SJEDNICI PREDSJEDNIŠTVA

Pitate me o „prijedlogu Mosta o nestranačkom premijeru“? Sazvat ćemo Predsjedništvo HDZ-a. Svi skupa ćemo o tome razgovarati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Dujmić odgovorio na Kiriginove navode o minusima

Izgleda da je “fer gradonačelnik” još uvijek u izborima i nastavlja iznositi neistine na moj račun, sada izjavljujući da je ...