Početna - IZDVOJENO - Natječaj za dodijelu stipendija prema socijalnim kriterijima
Foto: web

Natječaj za dodijelu stipendija prema socijalnim kriterijima

Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke raspisao je Natječaj za dodjelu 14 stipendija za srednjoškolce i 6 stipendija za studente prema socijalnim kriterijima u školskoj odnosno akademskoj godini 2014./2015. Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči Grada Rijeke, Titov trg 3, na portalu Grada Rijeke www.rijeka.hr te je oglašen u medijima.

Prijava se podnosi na propisanom obrascu uz dokumente kojima se dokazuje pravo pristupa natječaju te dodatne dokumente temeljem kojih se provodi bodovanje i rangiranje pristupnika. Svi potrebni obrasci kao i popis potrebnih dokumenata mogu se pronaći na adresi http://www.rijeka.hr/NatjecajSocijalniKriterij, zatim u pisarnici Grada Rijeke (Titov trg 3 i Trpimirova 2/2) te u Informativnom centru Grada Rijeke (Ri info), Korzo 18 b.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, zainteresirani se mogu obratiti Odjelu gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke na telefone 051/209 575 ili 209 572.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Osnovna škola D. Gervais Brešca od ponedjeljka na online nastavi s mogućnosti prihvata učenika na čuvanje

Na službenim stranicama Osnovne škole stoji obavijest :“Poštovani roditelji,Odlukom Župana, nastava za sve učenike organizirat će se online u tjednu ...