Početna - IZDVOJENO - Naučite ispeći bosansku pitu, radionica
pita

Naučite ispeći bosansku pitu, radionica

Zabava i druženje u kombinaciji s učenjem izrade originalne bosanke pite očekuju vas u subotu, 14. studenog 2015., u Klubu za žene smještenom u CTK Rijeka.

U sklopu Kluba za žene, koji djeluje u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (na adresi Školjić 6) 14. studenog s početkom u 10:00satiodržat će se radionica Bosanska pita, prva u nizu radionica za žene.Prisutni će na radionici moći naučiti kakozamijesiti, razvući, ispeći i na kraju pojesti pitu.

Na zainteresiranim sudionicama je samo da ponesu dobru volju svoju oklagijuJ CTK Rijeka ćeosigurati sav ostali potreban materijal, kao i stručno vodstvo iskusne pripremačice pita.

Klub za žene otvoren je u sklopu projekta Workisthekey, usmjerenog na stvaranje preduvjete za ekonomsku nezavisnost i deinstitucionalizaciju 60 žena žrtava nasilja u Ličko-senjskoj, Primorsko-goranskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji. Klub je mjesto na kojem žene razmjenjuju iskustva, uzajamno se educiraju, druže se i pružaju podršku.

Radionica je u potpunosti besplatna. Zainteresirane damemoguse prijaviti putem maila hana.galogaza@ctk-rijeka.hr, gdje također mogu dobiti i dodatne informacije.

Veliko hvala pekari Kod braće što će omogućiti da pite ispečemo nakon što ih umijesimo, razvučemo i napunimo.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...