Početna - IZDVOJENO - Ne naslanjajte se na ogradu uz šetnicu Lungomare, Lovran
lovran
foto: Opatija.net

Ne naslanjajte se na ogradu uz šetnicu Lungomare, Lovran

Svi znamo za šetnicu Lungomare i svi smo zasigurni nebrojeno puta i prošli njome, ponekad u žurbi do nekog mjesta, ponekad samo šetajući, pa smo zastali i naslonili se na ogradu i uživali u pogledu. Ipak ovaj zadnji dio naslanjanja na ogradu u budućnosti bi trebalo izbjegavati za vlastito dobro.

Naime, u nedjelju je za dlaku izbjegnuta tragedija u lovranskome dijelu te popularne šetnice kad je kod caffe bara Orange došlo do nesreće. Dječak od kojih 8 godina naslonio se na ogradu koja se je urušila i dijete je palo u more. Sreća u nesreći je to da je dijete “samo” palo u more, a ne na stijene.

Jedna od korisnica Facebooka koja je svjedočila nesreći objavila je u nedjelju status : Mame,ne pustajte djecu da se naslanjaju na ogradu na lungomare! Danas je deckic pao kod Orangea! Ograda je puknula i pao je metar od stijena. Grozno

Nije izostao  poveći broj šokiranih komentara, a mi se nadamo da će se brzo reagirati i da će se provjeriti i osigurati ostali dio ograde.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...