Početna - IZDVOJENO - Nedavno izgrađen Matuljski rotor već se raspada
rotor kod Nemeca
arhiva

Nedavno izgrađen Matuljski rotor već se raspada

Gradnja samog rotora trajala je mjesecima i mjesecima, stvarale su se velike kolone, a u jednom trenutku čak su radovi bili zaustavljeni. Izgradnja rotora kod poliklinike Nemec izgledao je kao u nekakvoj komediji.

Kad je rotor napokon bio otvoren za promet, već su prvi vozači primijetili kako nije posve ravan, već neobično naginje što lako dovede vozače u nepriliku. Niti uređenjem se rotor nije istaknuo u pozitivnom svjetlu. Mnogi rotori u svojem središtu imaju zelenu površinu koje su često vrlo atraktivno uređene. Naime, dio rotora je izgrađen s takozvanim kockama. Ali odmah nakon što je rotor otvoren za promet te kocke veličine ljudks ešake počele su ispadati. Stvarale su se rupe na cesti, a kocke su ostajale na samoj cesti i automobili su uredno udarali u njih.

Iako je novo otvoren matuljski rotor izgleda kao da se već raspada. Mnogi se pitaju da li izvođač iznosi kakve posljedice zbog loše gradnje? Te, da li Općina Matulji po tom pitanju što čini?

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran rekonstruirat će zgradu bivše vojarne uz nogometno igralište Lokva

Nakon dostavljene odluke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije o financiranju prijavljenog projekta „Rekonstrukcija brownfield lokacije u novi Društveni ...