Početna - IZDVOJENO - Neka svi znaju za tvoju stvar – upisi u PR akademiju za neprofitne organizacije
pr-akademija

Neka svi znaju za tvoju stvar – upisi u PR akademiju za neprofitne organizacije

Radiš super stvari ali imaš osjećaj da nitko za to ne zna? Znaš da je tvoja stvar bitna a muku mučiš s time da to i drugi shvate? Shvaćaš da je komunikacija “na van” bitna ali ne znaš točno kako krenuti? Želiš da oni koji te tapšaju po ramenu jer radiš vaaažne stvari počnu i aktivno sudjelovati?

Kako stvari dobro iskomunicirati, prepoznati prave kanale i alate te poslati pravu poruku publici kojoj je namijenjena možeš naučiti na PR akademiji za neprofitne organizacije koja će se održati u klubu za mlade RI connect (CTK Rijeka, Školjić 6, 1. kat).

PR akademija za neprofitne organizacije održat će se od 12. do 16. prosinca 2016. – svaki danod 9 do 13 sati.Besplatnapetodnevna radionica sastojat će se od praktičnih, savjetodavnih i teorijskih cjelina (teme radionica po danima pronađi uAgendi), a namijenjena je mladim osobama (osobe od 15 do 30 godina).

Radionice će zajednički voditi Marina Toto (Kreativni kolektiv Kombinat) i Hana Galogaža (voditeljica odnosa s javnošću CTK Rijeka).

Prijaviti se možete putem obrasca sve do 8. prosinca 2016.Prednost pri upisu će imati mlade nezaposlene osobe te mlade osobe zaposlene/aktivne u udrugama.

PR akademija za neprofitne organizacije realizira se u sklopu projekta RI connect koji zajednički provode CTK Rijeka, Grad Rijeka, Kreativni kolektiv Kombinat i SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava uz financijsku podršku Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...