Početna - GOSPODARSTVO - Neobičan turistički doček na granici
Foto: web

Neobičan turistički doček na granici

Pošto se prema statistikama od prošle godine prema kojima je na Veliki petak i u subotu prije Uskrsa zabilježeno dvadesetak tisuća vozila na graničnim prijelazima, očekivalo da će ove godine broj i porasti djelatnici Turističke zajednice Opatija uljepšali su čekanje na prelazak granice na Rupi djevojkama u raskošnim krinolinama.

Najviše gostiju tijekom jučerašnjeg dana stiglo je iz Austrije, Njemačke i Slovenije, a dijevojke u raskošnima krinolinama su im uz čestitke povodom nadolazećeg Uskrsa, dijelile i promotivne letke kao najavu važnijih događanja u predstojeća tri dana, ali i tijekom ljetnih mjeseci kada će se održati najveći dio manifestacija povodom proslave 170 godina opatijskog turizma.

Gosti su bili vrlo iznenađeni ovakvim dočekom, a reakcije su bile vrlo pozitivne. Ova akcija Turističke zajednice Opatija nastavljena je i danas, kada se očekuje i najveći priljev gostiju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...