Početna - IZDVOJENO - Nikola Kurti već 25 godina skuplja dresove, a sada ih prodaje na aukciji

Nikola Kurti već 25 godina skuplja dresove, a sada ih prodaje na aukciji

Opatijski fotograf i službeni fotograf Nogometnog kluba Rijeka Nikola Kurti nije ni slutio da će svojim plemenitim primjerom potaknuti mnoge na davanje, toplinu i dobrotu. Kurti je odlučio na svom Facebook profilu oglasiti aukciju vlastite fotografije ekipe NK Rijeka koju su potpisali igrači. Reakcija na tu predivnu gestu bila je izuzetna. Fotografija je prodana obitelji Ismaili iz Opatije, a novac je doniran ustanovi koja sakuplja novac za kupovinu 100 modularnih kućica za obitelji koje su izgubile svoje domove.
Nikola Kurti je od 1996. godine kolekcionar dresova uspješnih sportaša, te ih je odlučio na isti način darovati kako bi se aukcijom prikupljen novac uplatio na istu adresu za pomoć petrinjskim i sisačkim obiteljima. U ovoj akciji do sada je prikupio 40 000 kuna. Potaknuo je velik broj dobrih ljudi, sportaša, koji mu se sada javljaju i prilažu svoje dresove ili dresove svojih sportskih idola da ih na isti način “iskoristi”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Opatiji podignut pust, a sva će se karnevalska događanja održati ovog ljeta

Antonjski rog jutros je označio početak karnevalskog doba i ove 2021. godine.Usprkos činjenici da za vrijeme ovogodišnjeg karnevala neće biti ...