Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Nikolina Tomljanović objavila spot snimljen na Učki za svoj najnoviji singl “Daleko”

Nikolina Tomljanović objavila spot snimljen na Učki za svoj najnoviji singl “Daleko”

Nikolinin singl ‘Daleko’ dobio je i svoju video verziju. Predivne lokacije Parka prirode Učka odlično su se uklopile u priču o zaljubljenosti, mladenačkoj ljubavi koja nema uvijek sretan kraj. Bez obzira na ishod, sve su to životna iskustva uz koja rastemo, učimo, razvijamo se, navodi se u priopćenju.

Ljubav je ovaj put bila inspiracija i za Uršulu Tolj, autoricu teksta, koja o pjesmi kaže: „To je tužna i sretna pjesma u isto vrijeme. Tužna jer govori o prvoj ljubavi koja je možda preolako bila odbačena, a sretna jer se ona ipak pamti i ostaje u nama zauvijek. Jako mi je drago da se Nikolina pronašla u pjesmi i otpjevala ju kao da ju je ona napisala, iskreno, iz srca.“

Privlačne kadrove, jake kolore i razigranost koja se vidi i osjeća u svakom trenutku realizirala je redateljica spota Kristina Barišić. “Novi video spot Nikoline Tomljanović prava je ljetna razglednica, snimana u Parku prirode Učka, koja pozdravlja sve one vječne romantičare željne novih avantura. Pun vedrih boja uz predivnu pozadinsku scenografiju Kvarnerskog zaljeva i magične zemlje Istre, priziva ljeto da traje zauvijek…” – izjavila je o spotu.

Pjesmom ‘Daleko’, Nikolina sudjeluje na ovogodišnjim 21. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku (18. kolovoz) i privodi kraju svoj prvi samostalni album koji će izaći ove jeseni.

Svoj doprinos u stvaranju pjesme dali su: Joško Serdarević – bubanj | Darko Terlević – harmonika i synth | Matej Zec – gitare, ukulele, bas gitara, klavir, lap steel.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

POLICIJA KAZNENO PRIJAVILA 6 LJUDI IZ TVRTKE ‘RIJEKA 2020.

Slučaj je otkrila Državna komisija za kontrolu javne nabave, a riječ je o poslu nabave pozornice i opreme za otvaranje ...