Početna - GOSPODARSTVO - Nizozemski avioprijevoznik Transavia povezat će Rijeku i Eindhoven

Nizozemski avioprijevoznik Transavia povezat će Rijeku i Eindhoven

Upravo u ovo Božićno vrijeme darivanja potvrđeno je da će ljetni mjeseci u 2018.g. na Zračnu luku Rijeka prvi put u povijesti dovesti poznatog nizozemskog low-cost avioprijevoznika Transaviu.

Naime, danas je krenula prodaja karata za rutu Rijeka – Eindhoven kojom će stanovnici riječke regije napokon ostvariti dugoočekivanu direktnu vezu sa nizozemskim tržištem. Eindhoven je jedan od najvećih gradova Nizozemske udaljen od Amsterdama svega 111 km.

Poznato je turističko i gospodarsko središte sa brojnim turističkim atrakcijama od kojih je najpoznatiji Philipsov muzej budući je svjetski poznati brand nastao upravo u ovom gradu. Letovi kojim će se moći posjetiti ovaj zanimljiv grad obavljati će se zrakoplovima B737-800 kapaciteta 189 sjedala, 2 puta tjedno četvrtkom i nedjeljom, od 5.7.2018. do 2.9.2018.

Transavia je nizozemska low-cost aviokompanija, dio AIR FRANCE KLM grupacije, koja na tržištu posluje već više od 50 godina. Glavna baza Transavie nalazi se na zračnoj luci Amsterdam Schiphol, a trenutno ima bazirane zrakoplove i na zračnim lukama u Rotterdamu, Eindhovenu, Parizu, Lyonu, Nantesu, te od 2015.g. i Munchenu.

Karte za liniju Rijeka-Eindhoven možete kupiti već sada putem službene stranice Transavie po cijeni već od 39 eura u jednom smjeru.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

NOVI iPHONE BEZ SLUŠALICA I ADAPTERA ZA PUNJENJE

Sve su glasnija nagađanja da se Apple sprema povući potez koji se vjerojatno neće svidjeti njihovim kupcima Naime, u Apple-u ...