Početna - ZABAVA - Njegujte tijelo- kavom!
kava

Njegujte tijelo- kavom!

Većina žena za piling koristiti sok od limuna, grožđa ili pak jogurt, ali kava, odnosno njezin soc postaje vrlo popularan i sve više žena koristi ga za piling, kako bi imale lijepu i zdravu kožu. Kao što znate, potrebno je redovito uklanjati mrtve stanice kože, kako bi oslobodili pore i omogućili joj da bolje i lakše diše. To je razlog zbog kojeg je piling toliko potreban i učinkovit za njegu kože. On će pomladiti i očistiti vašu kožu, vratiti joj ton i elastičnost.

Ovakav tretman vrlo lako možete primijeniti i u svom domu. Samo budite oprezni ako je vaša koža suha ili osjetljiva, jer soc kave može oštetiti kožu i uzrokovati upalu i crvenilo. To možete izbjeći tako što ćete dodati malo maslinovog ulja ili meda u ovu čarobnu smjesu.  Kava sadrži puno masti, bjelančevina, ulja, organskih kiselina i vitamina C, a svi ovi elementi su korisni u sprečavanju preranog starenja kože.

I:http://budiin.24sata.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Zahvala čelnika JLS Liburnije dobrovoljnim darivateljima krvi

Čelnici jedinica lokalne samouprave s područja Liburnije – gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, načelnik Općine Matulji Mario Ćiković, načelnik Općine Lovran Bojan Simonič i ...