Početna - IZDVOJENO - Noć HNK Rijeka: ‘Naslov prvaka bit će uspjeh svih nas’
noc rijeke
foto:HNK Rijeka

Noć HNK Rijeka: ‘Naslov prvaka bit će uspjeh svih nas’

U prekrasnom ambijentu Pomorskog povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka (Guvernerova palača) održana je već tradicionalna gala večer “Noć HNK Rijeka – Zajedno smo Rijeka”.

Kao i proteklih godina na jednom mjestu okupili su se  igrači, stručni stožer, uprava, radna zajednica, sponzori, prijatelji i simpatizeri riječkog kluba.

Svi oni koji vole Rijeku imali su što proslaviti u nedjelju navečer u Guvernerovoj palači. Rijeka je ove polusezone prvi put u povijesti osvojila jesenski naslov, okončala prvi dio sezone bez poraza i tako na najbolji način opravdala sve što je učinjeno u proteklih nekoliko godina.

– Uvijek sam govorio da će HNK Rijeka doći gdje je danas, kao i da za to treba vremena. Dugo je još do kraja prvenstva. Matjaž Kek i igrači moraju se koncentrirati samo na nogomet i onda će biti još više vatrometa. Treba reći da je tu i radna zajednica koju ponekad zaboravljamo, a koja radi sve da svima bude lakše raditi, posebice prvoj ekipi, rekao je Damir Mišković koji je sve bliže tome da postane prvi predsjednik HNK Rijeka koji je osvojio naslov prvaka države.

– Ako osvojimo titulu neću ja biti prvi predsjednik koji je osvojio naslov. To će biti uspjeh svih nas zajedno i to u skladu s krilaticom »Zajedno smo Rijeka«, ustvrdio je Mišković za što je zaradio gromoglasan pljesak.

Prisutne je pozdravio i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.

– Drago mi je da smo se okupili u Guvernerovoj palači i da se »Noć HNK Rijeka« održava u Rijeci jer je to jedino logično. Jedan veliki klub Barcelona ima moto “više od kluba”. Rijeka je na najboljem tragu da postane više od kluba. Prisutna je jedna izuzetna društvena osjetljivost u kojoj cijeli klub sudjeluje u nizu događanja i pomaže onima kojima je to potrebno. Rijeka je zato veliki klub. Žao mi je jedino što smo na polusezoni, što sad već nije kraj, rekao je Vojko Obersnel.

Uslijedila je zatim i zajednička fotografija jesenskih prvaka, prisutni su se kroz nekoliko videa mogli prisjetiti svega dobrog što je napravljeno u protekloj polusezoni.

Na kraju službenog dijela pripadnici Armade uručili su igračima poseban dar, zajedničku fotografiju s posljednje utakmice ispod koje je stajao natpis: Sami protiv svih!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za produkciju promo videa projekta “Povežimo se baštinom”

Turistička zajednica grada Rijeke objavila je Natječaj za produkciju promotivnih videa (Nabava 31 – grupa 5) u sklopu projekta Povežimo se ...