Početna - IZDVOJENO - Noći sve hladnije, za vikend kiša
kiša-kišobran

Noći sve hladnije, za vikend kiša

U većem dijelu zemlje početak dana obilježen je pretežno sunčanim vremenom, no u dijelovima Like, Gorskog kotara i unutrašnjosti zemlje bilo je povećane naoblake, a ponegdje je palo i vrlo malo kiše, piše Crometeo.

Najniža temperatura zraka, -0,3°C, jutros je izmjerena na biokovskom vrhu Svetom Jutri, a od naseljenih područja najhladnije je bilo u Krasnu, gdje je izmjereno 2,8°C. Nadolazeće noći bit će sve hladnije, a za vikend stiže nova ciklona.

U četvrtak će u unutrašnjosti biti suho, djelomično sunčano i još malo hladnije, ujutro bi mogla biti i magla, s najvišom dnevnom temperaturom između 8 i 13°C. U petak će na kopnu biti suho i stabilno s dosta sunčanih razdoblja, slabim vjetrom, jutarnjom temperaturom između -3 i 2°C te dnevnom od 8 do 13°C.

Tijekom vikenda oslabit će utjecaj prostrane i jake istočnoeuropske anticiklone, a na vrijeme će početi utjecati plitko polje sniženog tlaka zraka nad srednjim Sredozemljem. Zbog toga će u subotu i nedjelju biti više oblaka, a ponegdje će padati kiše.

Ipak, bit će malo toplije u odnosu na prethodne dane, a osobito će porasti noćne temperature zraka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...