Početna - IZDVOJENO - Nogometaši Beasal Gorova osvojili peto mjesto na prvom prvenstvu Hrvatske u nogometu na pijesku

Nogometaši Beasal Gorova osvojili peto mjesto na prvom prvenstvu Hrvatske u nogometu na pijesku

Na terenu Pješčane arene u Velikoj Gorici, završeno je prvo prvenstvo Hrvatske u nogometu na pijesku. Na završnici prvenstva sudjelovali su i nogometaši opatijskog Beasal Gorova koji su u utakmici za peto mjesto pobijedili zagrebački KNP Varadero rezultatom 10:6. Bila je to prava poslastica prvenstva koja je pružila gledateljima sve ono zbog čega je nogomet na pijesku trenutno najbrže rastući sport na svijetu.

Dečki iz Gorova su, što je prvenstvo dalje odmicalo, pokazivali sve bolju igru te se s pravom mogu nadati odličnim rezultatima u sezonama koje su ispred njih. Na ovom povijesnom prvom prvenstvu Hrvatske u nogometu na pijesku za Gorovo su nastupali: Hrvoje Jeličić, Domagoj Vidović, Filip Furlić, Antonio Radoslović, Emilio Štefan, Marino Perković, Adrian Kukuljan, Ivan Vujević, Kristian Miočić, Damjan Francetić, Dominik Mohorovičić, Leonardo Bionda.

Izvor: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(VIDEO) Pogledajte tko je Kastavac mjeseca rujna!

Kastavac mjeseca rujna je Matija Perić, umirovljenik i aktivni planinar, predsjednik Planinarskog društva „Učka“ i jedan od najzaslužnijih ljudi za ...