Početna - IZDVOJENO - Nova pjesma Mladena Grdovića

Nova pjesma Mladena Grdovića

“Crveni Ferrari juri kroz noć, ne čekaj me, ženo, neću doma doć. Jurim ja na gažu 300 na sat, pije Ferrari više nego ja”, refren je nove pjesme Mladena Grdovića.

Mladen smatra kako svaki pjevač mora imati i autobiografske pjesme, tako je on opjevao omiljeni crveni Ferrari. S tom pjesmom predstavit će se u lipnju na CMC festivalu u Vodicama.

‘Crveni Ferrari’ biti će veći hit od ‘Bolje živim nego ministar’ jer je pjesma iskrena i zafrkantska. Ferrari je opjevao jer su mu stalno prigovarali zbog slupanih automobila i bevande pa je odlučio našaliti se na svoj račun.

U životu je, ističe, imao samo četiri sudara, a u svojim automobilima prošao je milijune kilometara. Grdović kaže kako je sve sudare imao u rodnom Zadru, a u njih ubraja i onaj koji je skrivio pokojni pjevač Tomislav Ivčić 1982. godine.

Mladen je oduvijek volio luksuzne i brze automobile pa je u garaži imao limene ljubimce vrijedne nekoliko milijuna eura. Vozio je ne samo crveni Ferrari 360 Modenu nego i Mercedes 500 CL, Jaguar, Porsche, a posljednje dvije godine ima crni Mercedes CSL.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...