Početna - IZDVOJENO - Nova turistička ponuda: Razgledavanje Rijeke s mora
Brod Mariska

Nova turistička ponuda: Razgledavanje Rijeke s mora

Promotivnom vožnjom brodom Mariška predstavljeni su novi izleti, koji će od 3. do 21. kolovoza upotpuniti turističku ponudu Rijeke. Riječ je o izletima brodom iz Rijeke prema Opatiji i natrag te razgledu Rijeke s mora, namijenjenim, kako za turiste tako i za naše sugrađane. Ovaj zanimljivi turistički prozvod nastao je u suradnji Turističke zajednice grada Rijeke i tvrtke Pam Tours.

Promotivnom vožnjom brodom Mariška predstavljeni su novi izleti, koji će od 3. do 21. kolovoza upotpuniti turističku ponudu Rijeke. Riječ je o izletima brodom iz Rijeke prema Opatiji i natrag te razgledu Rijeke s mora, namijenjenim, kako za turiste tako i za naše sugrađane. Ovaj zanimljivi turistički prozvod nastao je u suradnji Turističke zajednice grada Rijeke i tvrtke Pam Tours.
Broda Mariška.jpg U periodu od 3. do 21. kolovoza, bit će organizirani izleti brodom iz Rijeke prema Opatiji i natrag te posebni izlet – razgled Rijeke s morske strane. Izleti će se održavati tri dana u tjednu, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom. Polazak iz Rijeke za Opatiju predviđen je u 10 sati, povratak u 17 sati, nakon čega, u vremenu od 18 do 20 sati, kreće razgled Rijeke s mora. Polazak iz Rijeke za Opatiju za putnike koji su kupili kartu i došli iz Opatije je u 20.30 sati.
Cijena karte za vožnju Rijeka – Opatija, u jednom smjeru bit će 59 kuna, a povratna karta stoji 89 kuna. Razgled Rijeke s morske strane obuhvaća panoramski pogled u trajanju od dva sata, od luke prema Kantridi i s Kantride prema Brajdici te nazad prema luci. Cijena vožnje iznosi 109 kn, djeca do 12 godina plaćaju pola cijene, a djeca do 6 godina imaju besplatnu kartu. U cijenu je uključeno piće na brodu tijekom vožnje.Zamjenik gradonačelnika grada Rijeke Marko Filipović.jpgPredstavljanju nove turističke ponude prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, zamjenik gradonačelnika Grada Opatije Fernando Kirigin te zamjenik župana Primorsko-goranske županije Petar Mamula.S karakteristikama i kapacitetom broda te rutama i cijenama karata okupljene su upoznali vlasnik Pam Toursa Milan Paulović i zapovjednik broda Mariška Srećko Skorup. Mariška je duga oko 13 metara i ima kapacitet za 40 osoba. Za sada će na navedenim rutama ploviti samo u određenom periodu , a prema riječima vlasnika broda, iduće godine planira se obuhvatiti čitav period ljetne sezone, počevši od lipnja. Ukoliko se pokaže velik interes za ovim izletima, Pam Tours razmotrit će i opciju nabave novog, većeg izletničkog broda.

Pogleda na Rijeku s mora.jpgKarte za izlete brodom Mariška moći će se kupiti svaki dan od 8 do 22 sata na štandu ispred Turističkog informativnog centra, Korzo 14. U periodu od 3. do 21. kolovoza, bit će organizirani izleti brodom iz Rijeke prema Opatiji i natrag te posebni izlet – razgled Rijeke s morske strane. Izleti će se održavati tri dana u tjednu, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom. Polazak iz Rijeke za Opatiju predviđen je u 10 sati, povratak u 17 sati, nakon čega, u vremenu od 18 do 20 sati, kreće razgled Rijeke s mora. Polazak iz Rijeke za Opatiju za putnike koji su kupili kartu i došli iz Opatije je u 20.30 sati.

Cijena karte za vožnju Rijeka – Opatija, u jednom smjeru bit će 59 kuna, a povratna karta stoji 89 kuna. Razgled Rijeke s morske strane obuhvaća panoramski pogled u trajanju od dva sata, od luke prema Kantridi i s Kantride prema Brajdici te nazad prema luci. Cijena vožnje iznosi 109 kn, djeca do 12 godina plaćaju pola cijene, a djeca do 6 godina imaju besplatnu kartu. U cijenu je uključeno piće na brodu tijekom vožnje.

Predstavljanju nove turističke ponude prisustvovali su zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa, zamjenik gradonačelnika Grada Opatije Fernando Kirigin te zamjenik župana Primorsko-goranske županije Petar Mamula.

S karakteristikama i kapacitetom broda te rutama i cijenama karata okupljene su upoznali vlasnik Pam Toursa Milan Paulović i zapovjednik broda Mariška Srećko Skorup. Mariška je duga oko 13 metara i ima kapacitet za 40 osoba. Za sada će na navedenim rutama ploviti samo u određenom periodu , a prema riječima vlasnika broda, iduće godine planira se obuhvatiti čitav period ljetne sezone, počevši od lipnja. Ukoliko se pokaže velik interes za ovim izletima, Pam Tours razmotrit će i opciju nabave novog, većeg izletničkog broda.

Karte za izlete brodom Mariška moći će se kupiti svaki dan od 8 do 22 sata na štandu ispred Turističkog informativnog centra, Korzo 14.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...