Početna - IZDVOJENO - Nova verzija Facebooka za iOS
facebook

Nova verzija Facebooka za iOS

Ova će vijest svakako razveseliti one koji su ovisni o postovima, statusima i svemu ostalom što Facebook nudi, a sada će ih moći napisati neovisno o tome jesu li online ili ne, bez straha da će ih izgubiti.

Nova verzija Facebook aplikacije za Appleov iOS, inačica 10.0 donosi nekoliko zanimljivih izmjena. Najzanimljivija je svakako mogućnost da napišete nešto na svom profilu čak i kada nema vezu s internetom ili kada je ona poprilično loša. Aplikacija će, spremiti vaš post u privremenu memoriju, tako da više ne morate brinuti hoće li se vaš status zbog toga što niste online izgubiti, nakon što veza bude dovoljno kvalitetna i stabilna napisano će se automatski objaviti na vašem facebook profilu.

Za sve one koji bez Facebooka jednostavno ne mogu ovo je svakako opcija koja će im dobro doći. Nova verzija donosi mogućnost pregleda kako će vaše objave izgledati prije nego što ih doista objavite, a možete i odabrati hoćete li i koje predložene linkove maknuti iz objave o tome što čitate, gledate ili slušate.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...