Početna - IZDVOJENO - NOVI DUET NA ESTRADI! Glumica Mila Elegović i Mladen Burnać u pjesmi “Više nismo zajedno”!

NOVI DUET NA ESTRADI! Glumica Mila Elegović i Mladen Burnać u pjesmi “Više nismo zajedno”!

Slavna glumica i pjevačica Mila Elegović, te poznati kantautor Mladen Burnać, objavili  su danas svoj dugo očekivani glazbeni duet –  pjesmu “Više nismo zajedno”, za koju su snimili i neobičan video spot.

Autor pjesme je sam Mladen, koji je napisao i glazbu i stihove. Aranžman je djelo Tihomira Preradovića, a Marko Dimić je redatelj spota. Isti je sniman proteklih dana u Zagrebu, na Gornjem gradu, a u spotu gostuje i mladi čelist Matej Milošev.

 

Mladen: “Mila i ja smo dogovarali mogući duet, još početkom prošle godine. No međutim, čekao sam da napravim odgovarajuću pjesmu, neku koja bi odgovarala duetu, a pogotovo samoj Mili i njenoj interpretaciji. Preslušao sam njen album, bio sam i na nekim njenim nastupima, te sam još otprije
znao da je sjajna pjevačica. Mislim da ima posebno zanimljivu boja glasa, te jednu određenu teatralnost u izgovoru stihova. Time svakoj riječi daje poseban značaj, što je jako lijepo. A malo je pjevačica koje to imaju u sebi, ili to uopće umiju.
Sve mi je to bio izazov i inspiracija za ovu pjesmu, koja zato nije niti nastala brzo. Dugo sam radio na njoj i pazio na svaki stih, svaku misao i samu melodiju pjesme. Kada sam je konačno donio Mili i odsvirao na gitari – samo je rekla: “Mladene, ovo je tako lijepo… ovo je tako lijepo”, i znao sam da je to – to.
Ne znam kakav će pjesma imati put do slušatelja, ali mi smo je napravili sa srcem i dušom i zasigurno će je mnogi osjetiti i doživjeti kao i nas dvoje. Mislim da imamo i veoma lijep, elegantan video spot. Za isti je zaslužan redatelj Marko Dimić, koji je sjajno dočarao ugođaj pjesme. Puno mu hvala na tome, kao i Tihomiru Preradoviću, na ovako profinjenom aranžmanu”.

FOTO by Ivan Balić Cobra
U izdanju Only Entertainment
Promocija: “NOVA GLAZBA”
Anthony Bizza

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...