Početna - IZDVOJENO - Novi napadač Rijeke: Bekim Balaj
web

Novi napadač Rijeke: Bekim Balaj

Na dan početka priprema za proljetni dio sezone nogometaši Rijeke dobili su i drugo pojačanje. Riječ je o 23-godišnjem albanskom napadaču Bekimu Balaju, dosadašnjem igraču Slavije iz Praga koji je s HNK Rijekom potpisao ugovor na dvije i pol plus dvije godine.

– Od kada su mi rekli da postoji interes Rijeke bio sam siguran da želim doći na Kantridu. O Rijeci znam mnogo, pratio sam rezultate u Europa ligi, znam podosta i o HNL-u budući da je ovdje igralo dosta albanskih nogometaša. Nadam se da ću igrati dobro, ispuniti očekivanja trenera i da će jednog dana navijači Rijeke po dobrome pamtiti moje ime. Igračke karakteristike? Ne volim puno govoriti o sebi već želim na terenu pokazati svoje kvalitete – rekao je Balaj nakon liječničkog pregleda i potpisa ugovora kojim je i formalno postao igrač Rijeke.

Stasiti napadač rođen u Skadru karijeru je počeo u matičnoj Vllazniji a prije dolaska na Kantridu nastupao za Genclerbirligi, Tiranu, Spartu Prag, Jagielloniju i Slaviju Prag. Za seniorsku reprezentaciju Albanije odigrao je osam utakmica i postigao jedan pogodak, u minimalnoj pobjedi na gostovanju kod Portugala u kvalifikacijama za Euro 2016.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Od danas započinju radovi na dijelu ulice Frlanska cesta – pogledajte detalje

U ponedjeljak 25.10.2021. započinju radovi na rekonstrukciji sanitarnog kolektora na županijskoj cesti L58043 (Matulji – Kastav) na dijelu ulice Frlanska ...