Početna - GASTRO KUTAK - Novi termin Wine EnoGASTRO Vip Eventa u Rijeci

Novi termin Wine EnoGASTRO Vip Eventa u Rijeci

Organizator Wine EnoGASTRO Vip Eventa odlučio se za malo prolongiranje dva planirana termina evenata. Naime, odluka je donešena u dogovoru s govornicima, domaćinima, izlagačima i partnerima, a razlog je dakako jasan – iščekivanje odluke o popuštanju mjera oko organizacije događaja i dozvoljenom broju uzvanika. Državni stožer traži za sve nas najbolje rješenje stoga vjerujemo da je i ova naša odluka ispravna i razumna!
Termini su promijenjeni za prva 2 eventa, Rijeku i Zadar, pa je tako Rijeka na rasporedu 16. lipnja, a Zadar 30. lipnja. Cjelokupni raspored svih evenata (datuma, lokacija) možete pronaći u nastavku!

Ovo su gradovi, termini i objekti:

  • Rijeka 16.lipanj (16.06.2021.) Botel MARINA
  • Poreč 17.lipanj (17.06.2021.) Hotel PARENTIUM
  • Split 23.lipanj (23.06.2021.) Hotel AMPHORA
  • Zadar 30.lipanj (30.06.2021.) Hotel KOLOVARE
  • Zagreb 01.srpanj (01.07.2021.) Restoran Tagliata

Organizator Dantes Begić sa timom agencije nada se i vjeruje da je ovo posljednje prolongiranje i da će mnogobrojni uzvanici – ugostitelji, hotelijeri i turistički djelatnici uskoro napokon moći uživati u vrhunskim edukativnim enogastronomskim eventima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...