Početna - IZDVOJENO - Novo uređeno dječje igralište na Pehlinu
Igraliste
foto: web

Novo uređeno dječje igralište na Pehlinu

Novo uređeno dječje igralište smješteno na mirnoj lokaciji opremljeno je spravama za igru i klupama, a na ulazu u igralište je postavljena i fontana s pitkom vodom. Za uređenje i opremanje dječjeg igrališta Grad Rijeka osigurao je 320.000,00 kuna.

Novo dječje igralište na Pehlinu, u Ćićarijskoj ulici, u Rijeci uređeno je kao zamjena za igralište koje se nalazilo na trasi nove ceste prema Viškovu. Na igralištu je postavljena kombinirana dječja sprava – dvorac, uz dvodijelnu ljuljačku, klackalicu, tobogan te šest klupa i koš za otpatke. Ispod sprava za dječju igru postavljena je gumirana podloga. Na ulazu u igralište je fontana s pitkom vodom.

Uređenje i opremanje dječjeg igrališta izvela je tvrtka Parkovi plus d.o.o. Rijeka za što je Grad Rijeka osigurao 320.000,00 kuna. Ukupna površina igrališta iznosi 854 m2, a pristupna staza zauzima dodatnih 143 m2.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Matulja otuđen alat

Za dvadesetak tisuća kuna kaznenim djelom krađe oštećena je tvrtka s područja Đakova. Prema dosadašnjim saznanjima nepoznati počinitelj je između ...