Početna - IZDVOJENO - Novogodišnja zdravica gradonačelnika na terasi Kvarnera
web

Novogodišnja zdravica gradonačelnika na terasi Kvarnera

Tradicionalna novogodišnja zdravica gradonačalenika na terasi opatijskog hotela Kvarner okupila je brojne turiste koji su ulazak u 2015. godinu dočekali u Opatiji, a njih  oko 2000 nazdravilo je danas prvom danu Nove godine uz čašu šampanjca.
Čestitke uz želje za sretnu i uspješnu Novu godinu i ponovni susret na Kvarneru, i to na devet jezika, okupljenima su uputili primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, predsjednik Gradskog vijeća Viktor Peršić, opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić sa svojim zamjenicima Marinom Gašparić i Fernandom  Kiriginom, te direktorica TZ Opatija Suzi Petričić. Kao i svake godine, gosti koji su nazdravili s gradonačelnikom Opatije na terasi Kvarnera zadržali su čašu iz koje su nazdravili, na kojoj je ugraviran lik Djevojke s galebom, kao suvenir iz Opatije. Iz godine u godinu broj posjetitelja na terasi Kvarnera za zdravicu raste. Program je vodila Karmela Vukov Colić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Obilazak odlagališta neopasnog otpada Osojnica

Odrađena još jedna tura obilaska odlagališta neopasnog otpada Osojnica u sklopu dana otvorenih vrata koje je organizirano s Ministarstvom regionalnog ...