Početna - IZDVOJENO - O SDP-ovom rastu: U zadnja 2 mjeseca izgubljeno 33 000 radnih mjesta
reiner
foto: HDZ

O SDP-ovom rastu: U zadnja 2 mjeseca izgubljeno 33 000 radnih mjesta

Potpredsjednik Sabora (i prvi kandidat na listi Domoljubne koalicije za I. izbornu jedinicu) akademik Željko Reiner  u Središnjici se u izjavi za medije osvrnuo na SDP-ovo „tumačenje“ statističkih podataka o broju (ne)zaposlenih u Hrvatskoj. Dok SDP obmanjuje o „500 novih radnih mjesta tjedno“, podaci su egzaktni i neosporivi – samo u zadnja dva mjeseca u Hrvatskoj je 33 000 radnih mjesta manje.

U nastavku donosimo ključne poruke:

O SDP-ovu „rastu“

Prema SDP-u u Hrvatskoj teče med i mlijeko te su svi sretni. Istina je potpuno drugačija! U samo zadnja dva mjeseca izgubljeno je 33 000 radnih mjesta. U srpnju je – u zadnjih petnaest godina – bila najniža zaposlenost! A kako se prividno smanjuje nezaposlenost govori (i ovaj) podatak – njemačka ministrica objavila je da je u zadnje dvije godine u Njemačkoj radno-boravišnu dozvolu dobilo 93 000 hrvatskih građana. Dakle, brojke o 100 000 mladih i obrazovanih ljudi koji su napustili Hrvatsku su daleko, daleko podbačene. A kako stvari stoje sa SDP-ovim statistikama i točnošću brojki govori podatak da ova vlada ne zna ni koliko se medvjeda nalazi u Hrvatskoj. Sad su odlučili prebrojati i medvjede. Toliko o njihovoj statistici i poznavanju stanja u državi.

O smanjenju plaća

Predsjednik Tomislav Karamarko je najavio smanjenje plaća ministrima i saborskim zastupnicima. U redu je da političari dijele sudbinu svog naroda. A narod živi u bijedi u koju ga je dovela ova vlada koja će, nasreću, sada otići.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...