Početna - IZDVOJENO - Obavijest o anketiranju stanovnika na području općine Matulji
općina matulji grb
web

Obavijest o anketiranju stanovnika na području općine Matulji

Cijenjeni sugrađani, ovim putem Vas obavejštavamo da će se u periodu od 1.08.2014. – 20.09.2014. godine na području Općine Matulji vršiti anketiranje stanovnika za potrebe projekta e-Županija.

Projekt e-Županija usmjeren je ka razvoju elektroničke komunikacijske mreže širokog pojasa te omogućavanju pristupa različitim e-usluga građanima i institucijama Primorsko-goranske županije. Projekt predstavlja izgradnju infrastrukture koja omogućava povezivanje na Internet s velikom brzinom prijenosa podataka (tvz. širokopojasni pristup Internetu) i to na rijetko naseljenim područjima na kojima ne postoji ekonomski interes operatora za izgradnju širokopojasnih mreža. Projekt e-Županija je naš strateški projekt koji je pokrenut kao trajan proces od kojega očekujemo pružanje potpore gradovima i općinama pri prijavi na natječaj za koncesionara (privatnog partnera koji osigurava cca 30% financijskih sredstava projekta) te financijska sredstva strukturnih fondova Europske unije gdje se osigurava preostalih 70% nepovratnih financijskih sredstava za projekt, svake jedinice lokalne samouprave koja sudjeluje u projektu. Naš projekt će Vam omogućiti lakši i bezbolni prelazak sa jednoga na drugoga operatora, birajući po Vašim kriterijima kvalitetnijeg i isplativijeg. To je danas jako otežano.

Iz gore navedenih razloga, nužna je provedba anketiranja stanovnika u svrhu dobivanja uvida u stvarno stanje postojeće telekomunikacijske usluge. Imajući u vidu česte ponude raznih teleoperatera koji dolaze nuditi svoje usluge „na vrata“ te time inkomodiraju vašu privatnost, molimo za razumijevanje, te se nadamo Vašem gostoprimstvu pri dolasku spomenutih anketara. Sama anketa sastoji se od 11 pitanja na koja je ponuđeno više raznih odgovora te anketiranje ne bi trebalo trajati više od 10-ak minuta.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije otuđio moped marke “Benelli”

Suradnjom policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog ...