Početna - IZDVOJENO - Obavijest o parkirnim mjestima na području Grada Opatije za vikend
golden opatija

Obavijest o parkirnim mjestima na području Grada Opatije za vikend

Kako se za vrijeme trajanja  „Golden Opatije“ od 19. do 21. srpnja (CARSKI GRAD u subotu, RETROPATIJA u nedjelju, te KOOL&THE GANG u ponedjeljak)  očekuje dolazak značajnog broja posjetitelja u grad,  podsjećamo javnost da su posjetiteljima na raspolaganju parking prostori na javnim površinama, kao i garaža u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, (gdje sat parkiranja košta 2 kune), zatim garaža na Slatini, te parking na Gorovu (sat parkiranja košta 5 kuna, a od 21 h do 07.ooh cijena po satu iznosi 2 kn) kao i da mogu za parking koristiti parkirne površine uz Novu cestu, parkiralište uz Carmen Sylvu koje je besplatno, kao i ono na Črnikovici, te druga. U pogledu transporta, preporuka je i da se kroz ova tri dana svi koji mogu na području grada koriste javnim gradskim prijevozom.

S obzirom da je u pitanju organizacija velikih manifestacija, gradonačelnik je dao i preporuku ugostiteljima da svi koji žele rade po produljenom radnom vremenu, do 04.00 sata, u periodu 19. do 21. srpnja. Za to ne trebaju slati posebne zahtjeve u Grad, jer je dopisom obavještena inspekcijska služba o prirodi događanja, kao razlogu preporuke.  

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Matulja otuđen alat

Za dvadesetak tisuća kuna kaznenim djelom krađe oštećena je tvrtka s područja Đakova. Prema dosadašnjim saznanjima nepoznati počinitelj je između ...