Početna - IZDVOJENO - Obavijest o početku nastave u Primorsko-goranskoj županiji

Obavijest o početku nastave u Primorsko-goranskoj županiji

Nastava u školama u Primorsko-goranskoj županiji nastavit će se online, osim za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola koji će 18. siječnja krenuti na nastavu u škole.
Pročelnica za odgoj i obrazovanje Edita Stilin rekla je kako je u dogovoru s ravnateljima škola odlučeno da će u početku drugog polugodišta nove školske godine, koje počinje 18. siječnja, učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola doći na nastavu u škole. Učenici viših razreda osnovnih škola i učenici srednjih škola polugodište će započeti online nastavom.
Ravnatelj županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Vladimir Mićović ocijenio je da bi se već i sada, s obzirom na organizaciju u školama i volju nastavnika, moglo nastaviti s nastavom u školi i za stariju djecu. Istaknuo je, neke stvari poput dolaska i odlaska iz škole, prijevoz, okupljanja oko škole još treba urediti, pa nastavu treba uvoditi stupnjevito. Mićović je apelirao na roditelje da se pridržavaju epidemioloških mjera, promatraju stanje svoje djece te da djeca kod dolaska u školu poštuju sve mjere.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvorene prijave na STEM radionice u inoLAB-u u Kastvu

Udruga za promicanje informatičke kulture E-Kastav od ove školske godine provodi radionice programiranja i robotike. Učenici se mogu prijaviti na ...