Početna - IZDVOJENO - Obavijest o snimanju serije “Novine” u Kastvu

Obavijest o snimanju serije “Novine” u Kastvu

Obavještavaju se građani da će se u petak 23. veljače 2018. godine i subotu 24. veljače 2018. godine, na području stare gradske jezgre snimati serija “Novine”.

TV serija “Novine”, čija se radnja odvija na području Liburnije, svojom prvom sezonom privukla je prilično velik interes gledatelja, pa ne čudi što će se u dogledno vrijeme moći uživati i u novim epizodama.

Casting agencija Serena Pro objavila je poziv za sve koji se žele uključiti u snimanje te uspješne serije da im se obrate, a njihov poziv prenosimo u cijelosti:

“Za potrebe snimanja 2. sezone serije „Novine“ na lokacijama Rijeka, Opatija i otok Krk tražimo veći broj statista različitih dobi i profila (djeca, žene, muškarci svih generacija). Snimanje će se na spomenutim lokacijama odvijati u periodu od 13.2. do 16.3.2018.g. U tom periodu statisti će nam biti potrebni jedan ili više dana, ovisno o situaciji za koju ćete biti angažirani.

Honorari su od 100 do 180kn ovisno o duljini boravka na setu. 

Molim sve zainteresirane osobe s područje Rijeke i oklice da se prema niže navedenim uputama jave na upisi@serenapro.hr.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

bozicni_pokloni_in

Kastav isplaćuje jednokratnu pomoć – poklon bon umirovljenicima