Početna - TOP3 - Obilježavanje Dana Europe „Gremo na Učku“

Obilježavanje Dana Europe „Gremo na Učku“

Uključite se u ovogodišnju manifestaciju povodom Dana Europe i Dana pobjede nad fašizmom – „Gremo na Učku“

U organizaciji Savjeta mladih Istarske i Primorsko-goranske županije ova manifestacije ima za cilj da se na moderan i zanimljiv način prigodno obilježi Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom kroz promociju vrijednosti antifašizma i njegove ostavštine.

U svrhu promocije tradicionalnih manifestacija te promocije važnosti zdravog i aktivnog života organizirat će se dva centralna punkta s kojih će svi zainteresirani započeti uspon na Učku odnosno start s Istarske strane i start sa strane Primorsko-goranske županije.

Pozivaju se organizacije da po želji organiziraju i vlastite rute, a sve s istim ciljem okupljanja na centralnom platou ispred bivšeg odmarališta INA-e na Učki.

U sklopu manifestacije „Gremo na Učku“ za sve okupljene organizirat će se prigodan program za najmlađe sudionike uz „Zemlju Zabave“, te prigodni koncert grupe Top of the pops i legendarnog Šajete s bendom.

Za sve zainteresirane biti će organiziran prijevoz autobusima iz većih gradova. O detaljnom planu prijevoza obavijestit ćemo vas naknadno, nakon što organizator sakupi sve prijave zainteresiranih organizacija i pojedinaca.

Sve zainteresirane organizacije i pojedince potrebno je ispuniti Obrazac za prijavu te ga dostave na email:
gremonaucku@gmail.com ili putem online obrasca https://forms.gle/6UBajCPPzMWQEqeJ6

Želimo okupiti sve generacije, obitelji s djecom, sportašice i sportaše, rekreativce, zaljubljenike u prirodu i dobru zabavu te oživljavajući tradiciju približiti građanima Europu, a Europi Istru i Primorsko-goransku županiju na najzdraviji način -poručuju organizatori.

Manifestacija „Gremo na Učku“ – subota, 9. svibnja 2020.
PROGRAM:

07:30 – 08:45 Organizirani dolazak na lokaciju Vela Učka – “Dopolavoro“

09:00 – 11:00 Uspon na Vojak planinarskim putem s Istarske i Primorsko-goranske strane

11:00 – 11:30 Odmor na Vojaku + grupno i individualno fotografiranje na krovu Istre

11:30 – 13:30 Spuštanje na plato bivšeg odmarališta INA-e

13:45 – 14:15 Obraćanje sudionicima

14:15 – 18:30 Program za djecu “Kids korner – Zemlja zabave na Učki” + Prigodan koncert Šajete & Band i Top Of the Pops Band

19:00 Organizirani povratak

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Speleolozi očistili Zametsku pećinu

Hodajući ulicama rijetko razmišljamo o onom što se nalazi ispod asfalta. Postoje li kakve podzemne formacije ispod nas i gdje ...