Početna - GOSPODARSTVO - Obiteljska poljoprivreda može na police DM-a
eko
web

Obiteljska poljoprivreda može na police DM-a

31. ožujka posljednji je dan prijava na natječaj dm-a za obiteljsko poljoprivredna gospodarstva koji je razvijen uz potporu Ministarstva poljoprivrede. Tako će dm pružiti marketinšku potporu u vidu razvoja etiketa, amabalaže te stavljanja proizvoda na police prodavaonica.

Na natječaj su se prijavila brojan obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja uzgajaju raznovrsne proizvode, od raznovrsnog ljekovitog bilja i pripravaka, ranih žitarica, pa sve do voća, povrća, meda i njihovih pripravaka. U obzir dolaze i sezonski polutrajni proizvodi prikladni za skladištenje.

Prvi dio ekološke inicijative “dm green city” projekt posvećen je ekološkim proizvođačima zato što su obitelji koje zajedno rade i pritom čuvaju okoliš te je to primjer da se može raditi u skladu sa prirodom.

Građani koji žele pridonieti očuvanju okoliša dm je omogućio da do kraja travnja preuzmu torbu za sortiranje otpada. Praktične torbe za sortiranje papira, stakla i plastike do 24.3.2014. godine preuzelo je gotovo 2000 kupaca u dm-u. Torbe su praktičan alat za sve one koji sortiraju otpad, ali i za one koji žele kod kuće početi brinuti o okolišu. DM je u narednome razdoblju pripremio i brojne druge aktivnosti u smjeru zaštite okoliša, educiranja i poticanja građana na zdrav život u suglasju s prirodom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...