Početna - IZDVOJENO - Objavljene rang liste za stipendiranje učenika i studenata, Rijeka
rijeka
foto: Freepix.biz

Objavljene rang liste za stipendiranje učenika i studenata, Rijeka

Povjerenstva za stipendiranje Grada Rijeke objavila su 22. studenog 2016. godine prijedloge rang-lista na sljedeće natječaje: Natječaj za dodjelu stipendija studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe ustanova na području grada Rijeke u akademskoj 2016./2017. godini, Natječaj za dodjelu stipendija Grada Rijeke za školsku/akademsku 2016./2017. godinu za učenike i studente prema socijalnim kriterijima, Natječaj za dodjelu stipendija darovitim učenicima i studentima Grada Rijeke u školskoj/akademskoj 2016./2017. godini.

Rang-liste možete pronaći ovdje.

Pristupnici na rang-liste imaju pravo podnijeti pisani prigovor na utvrđeni redoslijed i bodovanje u roku od osam dana od dana objavljivanja rang liste, zaključno sa 30. studenim 2016. godine. Prigovori se podnose Povjerenstvu za stipendiranje preporučenom poštanskom pošiljkom na Grad Rijeka – Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo, Trpimirova 2, Rijeka ili se predaje u Pisarnici Grada Rijeke, Trpimirova 2/3, Rijeka (radnim danom, od 8,30 do 15,30 sati).

Odluku o prigovoru donosi Gradonačelnik na temelju prijedloga Povjerenstva te se ona u pisanom obliku s obrazloženjem dostavlja pristupniku u roku od 30 dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora. Odluka Gradonačelnika po prigovoru je konačna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...