Početna - IZDVOJENO - Obnovljeno lovransko kino Sloboda opet u funkciji, uskoro stiže hit komedija Hetero parada
hetero-parada

Obnovljeno lovransko kino Sloboda opet u funkciji, uskoro stiže hit komedija Hetero parada

Nedavno novoobnovljeno lovransko kino Sloboda uskoro će opet napuniti svoj prostor i nakon dugogodišnje tišine opet zaživjeti.

Riječ je o popularnoj komediji Hetero parada koja se prikazuje u suradnji Udruge Volta Lovran i Kultrunog  centra Kalvarija. Predstava će se održati 7. prosinca s početkom u 20:00 sati. Ulaznice će se prodavati po cijeni od 30 kn, a na dan održavanja cijena će iznositi 40 kn.

U fokusu predstave su tri grupice ljudi – tri huligana, tri homoseksualca i tri policajca, a radnja oko koje se vrti cijela priča jest gay parada koja se uskoro treba održati u Rijeci. Redatelj predstave je Bojan Lakoš uz aistenticu Kristinu Starc, a tehničko vodstvo preuzeo je Igor Kondić. U predstavi glume tri mlada riječka glumca Tomislav Vičević, Hrvoje Zubčić i Jakov Horvat.

Podsjetimo ,u obnovu prostora lovranskog kina uloženo je 3 milijuna kuna. Kino  je povjereno na upravljanje Stubici d.o.o., društvu u stopostotnom vlasništvu Općine Lovran, a sredstva za izvođenje građevinskih radova osigurala je Općina Lovran.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Održan odbojkaški turnir Ičići Masters 2022.

Na plaži u Ičićima od 5. do 7. kolovoza odigran je turnir Ičići Masters 2022 – Pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u ...