Početna - IZDVOJENO - Od danas kreće prodaja Samsung Galaxy S5 u Hrvatskoj
samsung s5
foto: web

Od danas kreće prodaja Samsung Galaxy S5 u Hrvatskoj

Od danas, 11. travnja, kreće prodaja Samsungovog novog flagship pametnog telefona Galaxy S5. Uređaj će u Hrvatskoj biti dostupan kod mobilnih operatera te u trgovinama Samsungovih maloprodajnih partnera i distributera. Početak prodaje Samsung Galaxy S5 uređaja Samsung će, u suradnji s Hrvatskim Telekomom i Vipnetom, u Zagrebu dodatno proslaviti događanjima za korisnike.

Hrvatski Telekom i Samsung ugostit će sve zainteresirane, kao i prve kupce novog pametnog telefona, na Trgu Petra Preradovića od 17 do 19 sati. Istovremeno, u City Centru One West, Vipnet i Samsung dočekat će zainteresirane i prve kupce od 17 do 21 sat, uz glazbu poznatog pjevača Massima.

Oba će događanja biti prilika da se gosti i kupci i sami uvjere u prednosti i značajke novog pametnog telefona ali i da isprobaju novu generaciju pametnih satova. Najavljujući promociju, tvrtke su još jednom istakle ključne značajke Samsung Galaxy S5 pametnog telefona, među kojima mogućnost snimanja izvanrednih fotografija pomoću 16-megapikselne kamere, izuzetno brz prijenos podataka tehnologijom Download Booster, koja ubrzava prijenos udruživanjem Wi-Fi i LTE podatkovne veze, dodatna zaštita osobnih podataka uz čitač otiska prsta te četverojezgreni procesor i nova inačica korisničkog sučelja za još ugodnije i brže korištenje. Novi Galaxy S5 odlikuje i zaštita od prašine i vlage, sukladno IP67 standardu, koji korisnike oslobađa brige o uređaju koji će pratiti njihovu svakodnevicu i razne životne situacije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...