Početna - IZDVOJENO - Od danas u prodaji kompleti ulaznica
rijeka karte
web

Od danas u prodaji kompleti ulaznica

Od danas 15. lipnja HNK Rijeka počet će s prodajom kompleta ulaznica za sezonu 2015./16.Komplet uključuje ulaznice za sve utakmice MAXtv Prve lige u sezoni 2015./16., sve ulaznice za domaće utakmice Kupa Hrvatske (osim eventualnog polufinala i finala) i sve pripremne utakmice kojima je organizator HNK Rijeka.

Prednost pri kupovini ulaznica imat će svi koji su bili članovi i vlasnici kompleta u sezoni 2014./15, a kako bi klub nagradio njihovu vjernost pripremljene su posebne cijene kojima im se omogućava uštedu do čak 40% na redovnu cijenu ulaznica.

Novost je i uvođenje obiteljskog paketa koji članovima, koji su ujedno i vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2014./15., omogućava kupovinu dodatnog kompleta ulaznica za jednog odraslog člana domaćinstva po istoj cijeni te kompleta za jedno dijete do 14 godina uz 50% popusta.
Po povlaštenoj cijeni ulaznice će moći kupiti i članovi Armade koji su prošle sezone bili vlasnici kompleta ulaznica za tribinu D. Za njih su rezervirani sektori I4 i I5.
Paralelno s početkom prodaje kompleta ulaznica bit će moguće i učlaniti se u HNK Rijeka za sezonu 2015./16. Cijena članstva za odrasle osobe je 100 kuna, za djecu do 14 godina 50 kuna. Članstvo u HNK Rijeka osigurava dodatne pogodnosti poput popusta kod sponzora i partnera HNK Rijeka, ekskluzivan pristup sadržaju novim web stranicama HNK Rijeka koje će biti promovirane do početka prvenstva i još čitav niz ostalih pogodnosti.

Zapadne blagajne, na kojima će biti moguće kupiti komplet ulaznica i obnoviti članstvo za sezonu 2015./16., radit će od ponedjeljka do subote od 10 do 18 sati i nedjeljom od 10 do 14 sati. Komplete ulaznica moguće je kupiti svim karticama te je omogućeno obročno plaćanje.

Informacije o prodaji kompleta ulaznica i članstva možete pronaći na letku OVDJE.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...