Početna - IZDVOJENO - Od iduće srijede Policijska postaja Opatija na novoj lokaciji

Od iduće srijede Policijska postaja Opatija na novoj lokaciji

Policija Obavještava građane s područja nadležnosti Policijske postaje Opatija da će zbog preseljenja postaje na novu lokaciju od četvrtka, 31. siječnja do utorka, 5. veljače 2019. godine sve upravne poslove moći obaviti u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske, u šalter sali na adresi Žrtava fašizma 3 u Rijeci.

Uredovno vrijeme šalter sale u Rijeci za sve upravne poslove je svakog radnog dana od 8 do 15 sati te utorkom od 8 do 18 sati za poslove prijavništva, osobnih i prometnih isprava.

U navedenom vremenu građani mogu podnijeti zahtjeve za prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice i vozačke dozvole, preuzeti izrađene osobne isprave te podnijeti zahtjeve iz domene poslova oružja, državljanstva i stranaca.

Od srijede, 6. veljače 2019. godine građani će sve upravne poslove moći obavljati u Policijskoj postaji Opatija na novoj lokaciji, na adresi Ulica maršala Tita 151 u Opatiji.

Molimo građane za uvažavanje i razumijevanje povodom privremenog preseljenja upravnih poslova iz Policijske postaje Opatija u Rijeku, navodi policija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...