Početna - IZDVOJENO - Od sredine 2015.parkiranje u novoj garaži
Foto: web

Od sredine 2015.parkiranje u novoj garaži

Izgradnja Rijeka prometove garaže Zagrad B napreduje u skladu s dinamičkim planom i trebala bi biti u funkciji sredinom iduće godine.

U tijeku je izgradnja druge faze garaže, odnosno konstrukcije četiriju etaža na kojima će biti mjesta za ukupno tristotinjak vozila. Dosad su izvedeni radovi iskopa i učvršćenja građevne jame, te je u cijelosti izgrađena najniža etaža koja nosi oznaku -3, dijelom je izvedena etaža -2, a osim njenog dovršenja još preostaje izgradnja etaže -1 te ulazne, takozvane nulte etaže. Građevinski dio radova trebao bi biti okončan u prvom kvartalu iduće godine, nakon čega slijedi ugradnja opreme i uređenje garaže.

Kada konačno bude otvorena za javnost, nova će garaža, osim spomenutih tristotinjak parkirnih mjesta, od kojih će dio biti opremljen i napajanjem za elektroautomobile, donijeti i još neke prometne novosti u samom centru grada. U prvom redu, izgradnjom novih kapaciteta omogućit će se uklanjanje dijela parkirnih mjesta u okolnim ulicama, prvenstveno u Dežmanovoj, Supilovoj i Kurelčevoj.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Iz KBC-a Rijeka pozivaju sve darivatelje krvi koji su preboljeli Covid-19: Prikuplja se plazma za liječenje oboljelih

Pozivaju se dobrovoljni davatelji krvi koji su preboljeli COVID-19, a od prestanka simptoma bolesti ili laboratorijski potvrđene infekcije SARS- CoV-2 ...